پروفیل سقف کشسان
پروفیل سقف کشسان (Stretch Ceiling Profile) برای نصب سقفهای کشسان کاذب الزامیست تا بتوان آنها را روی سقف نصب نمود. امروزه سقفهای کشسان در مدلهای مختلف باریسول، پیروکس، ترنسپرنت و ترنسلوسید و غیره تولید میشوند و برای نصب تمامی آنها، پروفیلهای آلومینیومی بهترین گزینه هستند.
چرا به پروفیل آلومینیومی موقع نصب سقف کشسان نیاز داریم؟
شاید مهمترین کار قبل از نصب سقف کشسان، انتخاب پروفیل آلومینیوم مناسب باشد. این پروفیلها دورتادور فضای محل نصب سقف کشسان نصب میشوند و قادر هستند فشاری بیش از 20 کیلوگرم در هر متر مربع را تحمل کنند. معمولاً طول هر پروفیل آلومینیومی برای استفاده در سقفهای کشسان هم 2/5 متر است.
پروفیلهای آلومینیومی وزن سبکی دارند و نیاز به عملیات کندهکاری زیاد موقع نصب نخواهد بود. قیمت مناسب، مقاومت بالا و ضد زنگ بودن را هم به ویژگیهای بالا اضافه کنید. ضد زنگ بودن آلومینیوم باعث میشود تا در مکان های مرطوب نگران زنگ زدگی پروفیل و بازسازی دوباره سقفهای کشسان نباشید.
انواع پروفیل سقف کشسان از لحاظ نوع کاربرد و محل نصب
- پروفیل سقف کشسان دیواری یا مدل A: این نوع پروفیل آلومینیومی برای سقف کاذب کششی در اکثر موارد کاربرد دارد و روی دیوارها و در دورتادور فضای محل نصب با فاصله 15 تا 20 سانتیمتر نصب میگردند.
- پروفیل سقفی یا مدل F: این پروفیلها موقعی نصب میشوند که امکان نصب پروفیل روی دیوار وجود نداشته باشد. این نوع پروفیلها را با فاصله 2 سانتیمتری نصب میکنند و به دلیل شباهت سطح مقطع به حرف F اینگونه نامگذاری شدهاند.
- پروفیلهای انحصاری سقفی یا مدل L: مشابه با مدل F هستند اما تنها به سقف وصل میشوند.
- پروفیلهای اختصاصی مدل S: این نوع پروفیلها برای ساختارهای پیچیده با معماری خاص دکوراسیون داخلی به شکل سفارشی تولید میگردند.
- پروفیل های مدل M: این نوع پروفیل آلومینیومی امکان نصب روی سقف یا دیوارهایی با مقاومت پایین را دارد.
- پروفیلهای تقسیمی یا مدل W (Separator): وقی مساحت فضای محل نصب بیشتر از 60 متر مربع باشد یا عرض آن به بیشتر از 5 متر برسد، نیاز به قسمتهایی برای تحمل فشار وجود خواهد داشت تا از قوس برداشتن سقف کشسان در طول مسیر جلوگیری کند. بنابراین مدلهای تقسیمی و چند تکه به کار میروند تا دو متریال کشسان کنار هم قرار بگیرند.
- پروفیلهای مخصوص لبه ها یا مدل Z: این پروفیلها براساس نوع لبه تغییر فرم داده شدهاند تا امکان اتصال پیدا کنند.
- پروفیلهای مخصوص سطوح عمودی و باکس کناف یا مدل H: این پروفیلها به دلیل داشتن سطح مقطع مشابه حرف H به این اسم معروف شدهاند. کاربرد آنها برای اتصال سقف کشسان در سطوح عمودی دیوار یا باکس کناف است.
- پروفیل سقف اپلای: این نوع پروفیل سقف کشسان برای سقفهای چند لایه (سقف کشسان اپلای) مناسب است و معمولاً روی دیوار نصب میگردند تا دو متریال سقف کشسان از دو لایه سقف درون شیار یا ریل آن قرار بگیرند.
نکات مهم در انتخاب پروفیل سقف کشسان
قبل از خرید پروفیل کشسان باید به چندین نکته توجه کنید:
- تمامی انواع پروفیلهای آلومینیومی موقع نصب باید 2 تا 3/5 سانتیمتر از سقف فاصله داشته باشند. بنابراین در فضاهایی که ارتفاع سقف کوتاه است به این نکته توجه کنید.
- پروفیلهای پلاستیکی ارزانتر هستند اما مقاومت بالای متریال آلومینیومی را ندارند.
- سقفهای کشسان برحسب مدل اوزان متفاوتی دارند، هر چقدر طول دیوارها بیشتر باشند، فشار بیشتری هم به پروفیل وارد میکنند. بنابراین باید برحسب این موارد از آلیاژ مناسب برای ساخت پروفیل سقف کاذب کشسان استفاده شود.
- نوع اتصالاتی که برای نصب پروفیلها استفاده میشوند بسیار مهم است. بنابراین به این مورد توجه ویژه داشته باشید. اتصالاتی که رنگ تیره دارند برای سقف های کشسانی که ظاهر شفاف دارند مناسب نیستند چرا که کاملاً در معرض دید بوده و با زیبایی فضای سقف متضاد میباشند.
ویژگیهای پروفیل آلومینیومی برای نصب سقف کشسان
پروفیلهای آلومینیومی که برای نصب سقف کشسان استفاده میشوند، نصب ساده و سریعی دارند. به لطف تکنولوژیهای جدیدی که در ساخت این پروفیلها استفاده شده، دوام و ماندگاری زیادی دارند و به راحتی می توان در هر فضایی، حتی در گوشهها نیز از آنها استفاده کرد.
به عنوان مثال پروفیلهایی که بر روی دیوار نصب میشوند، ضخامت مناسب برای تحمل فشار زیاد را دارند. پروفیلهای سقفی نیز طوری طراحی شدهاند که امکان نصب سقف کشسان به سقف و کلیه تجهیزات به شکل افقی وجود داشته باشد.
پروفیل سقف کشسان آلومینیومی در شکلهای مختلف قابل تولید است. بنابراین حتی پیچیدهترین پروژههای سقفهای کاذب را میتوان با این نوع پروفیلها انجام داد. میزان سفارشات محدودیتی نداشته و قیمت مناسبی هم دارند. پروفیل آلومینیومی برای سقف کاذب کشسان در برابر شرایط محیطی مختلف نظیر رطوبت و دما مقاومت بسیار خوبی دارد.
با اینکه پروفیل های آلومینیومی نسبت به مدلهای PVC قیمت بیشتری دارند اما در بین مصرف کنندگان محبوبیت بسیار بیشتری پیدا کردهاند. اتصال پروفیل سقف کشسان مدل آلومینیومی به سطوح مختلف مثل بتن، آهن، سنگ، گرانیت و غیره بسیار بهتر و مطمئنتر است.
پروفیل سقف کشسان را میتوان متناسب با نوع رنگ دیوار یا سقف به شکل سفارشی تولید کرد تا کمترین نمود را داشته باشد. به نوعی میتوان با انتخاب رنگ مناسب، پروفیلها را در فضا پنهان کرد.
قیمت پروفیل سقف کشسان
شرکت دیجی آلوم با امکان تولید انواع پروفیلهای سقف کشسان در بازار داخلی ایران، تمامی مصرف کنندگان داخلی را نسبت به شرکتهای خارجی بینیاز ساخته است. قیمت این نوع پروفیل برحسب نوع آلیاژ مورد استفاده در روند ساخت، مدل پروفیل که خود برحسب نوع پروژه انتخاب میگردد، ضخامت و طول مورد نیاز، تعداد، نوع رنگ و عملیات ویژه، نیاز به سفارش مدلهای اختصاصی و سایر موارد تعیین میگردد.
شما میتوانید برای ثبت سفارش خرید پروفیل سقف کشسان با همکاران بخش فروش ما تماس گرفته و برحسب نوع پروژه معماری خود، بهترین مدل پروفیل را سفارش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید