در پاسخ این سوال که نمای خشک چیست ، امروزه یکی از بخشهای مهم در فرآیند طراحی معماری و زیبایی نمای ساختمان می باشد که نوعی از طراحی های مورد استقبال نمای خشک است. طراحان و مدیران برای تبلیغات و نشان دادن اهمیت فعالیت آنها برای زیباسازی از نمای خشک استفاده میکنند. در واقع نمای خشک به این معناست که از ملات ( مصالح ساختمانی مثل سیمان و دوغاب ) استفاده نمیشود.
اجزای نمای خشک شامل: عایق حرارتی که با اتصال از تجهیزات فلزی مانند پیچ و مهره و یا چسب زیر کار محکم میشود. چهارچوب نگهدارنده که از جنس فولاد یا پروفیل آلومینیوم ساخته می شود که پروفیل های آلومینیومی عمودی با پرچ بر روی صفحات نصب میشود همچنین طراحی چهارچوب به شکلی است که در برابر عوامل مخرب مثل باد مقاوم باشد و برای جلوگیری از ورود نم یا رطوبت به ساختمان یک فضای خالی و تهویه بین نما و عایق ایجاد میکنند.
در تکمیل پاسخ نمای خشک چیست ، در نمای خشک از ترکیب مصالحی مانند شیشه ، ورقه های آلومینیومی یا ورق های کامپوزیت ، کاشی ها و آجرهای سفالین که در رنگهای مختلف وجود دارد، استفاده میشود.
برای اجرای نمای خشک باید در انتخاب نوع چهارچوب بسیار دقیق باشیم زیرا مقاومت آن در برابر سرما و گرما، باد و باران بسیار مهم است تا به ساختمان آسیبی وارد نشود. در نمای خشک علاوه برمشخصات فنی، قیمت ، زیبایی نما ، نصب آسان و اجرای آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
مزایای استفاده از نمای خشک:
صرفه جویی در زمان ، کاهش استفاده در مصالح ، سازگار با شرایط محیطی و دما ، مناسبترین عایق برای ساختمان ، ایمن ، افزایش عمر مفید ساختمان ، امکان بازیافت مصالح ، اجرای عایق حرارتی و صوتی ، مقاوم در برابر زلزله
برای مشاهده و سفارش مقاطع مرتبط با نمای خشک کلیک فرمایید.